Bouwkundig specialist / Werkvoorbereider

Bouwkundig specialist / Werkvoorbereider

  • 40 uur per week
  • Standplaats: Goes

Is jouw ambitie groter dan alleen werkvoorbereiding of een uitvoerende functie in de bouw? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een bouwkundig specialist / werkvoorbereider voor het realiseren van toekomstbestendige vastgoedprojecten. Dit is dé kans om jezelf breed te ontwikkelen waarin de hele bouwsector jouw speelveld is.

Als bouwkundig specialist / werkvoorbereider speel je een sleutelrol in onze projecten. Samen met de projectmanager ontzorg je onze klanten in het ontwikkelen en managen van hun vastgoedprojecten. Geen uitdaging is te groot. Met jouw bouwtechnische kennis en deskundigheid vervul je een sleutelrol in onze projecten.

Wordt dit jouw werkdag?

Je komt aan op kantoor en start de dag met het beantwoorden van de mail en je controleert de tekening van een project. Om 10.00 uur drink je samen koffie met collega’s en praten jullie kort bij. Vervolgens stap je in de bedrijfsauto en voer je een inspectie uit op locatie. Na de lunch werk je de inspectie uit en overleg je met de duurzaamheidsspecialist voor de opvolging. Tot slot neem je contact op met een projectleider van het installatiebedrijf over de planning van een lopend project in uitvoering. Voldaan ga je weer naar huis en kijk je uit naar de dag van morgen.

Wat neem jij mee voor deze functie?

Voor deze functie heb je een flinke dosis wilskracht nodig. Jouw persoonlijke toewijding is de eerste stap! Je hebt een bouw gerelateerde opleiding (MBO of HBO) achter de rug en beschikt over minimaal 3 jaar praktijkervaring. Concreet verwachten wij het volgende van je:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Basiskennis van de wet- en regelgeving in de bouwsector en bouwfysica.
  • Praktijkervaring in de bouw. Bijvoorbeeld als bouwkundig adviseur of werkvoorbereider.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Sterke communicatieve vaardigheden en een grote mate van sociale betrokkenheid.
  • Ervaring met werken in een zelfsturend team of de bereidheid je hierin te ontwikkelen.
  • Kennis van de wet kwaliteitsborging of interesse je hierin te verdiepen.

Wat maakt jou uniek vanuit jouw persoonlijkheid? Je bent professioneel, deskundig, communicatief, hebt oog voor elk detail, kan snel schakelen tussen verschillende vraagstukken en bent een creatieve oplosser. Je gaat geen uitdaging uit de weg!

Solliciteren:

Droom jij nu al over deze functie? Solliciteer nu!

Stuur je motivatie en CV op naar: werken@heykon.nl ten aanzien van Tanja Heijboer.

 

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Jouw rol: “Vertaal, verbind en creëer”

Van initiatief tot en met nazorg. Je draagt bij aan elke fase in het proces. Door het effectief vertalen van inspecties op locatie leg je de basis voor de start van het project. Samen met onze duurzaamheidsspecialist, tekenaar en projectleider breng je het vraagstuk tot leven. In de voorbereidingsfase ben je betrokken bij het maken van een bestek en tekeningen om de juiste partijen te betrekken in het vraagstuk.

Je onderhoudt contact met de klant en onderaannemers, zoals een aannemer en installatiebedrijf. Tijdens de uitvoering ben je de sparringpartner van onze collega’s. Samen zoeken we een oplossing voor elke uitdaging die we tegenkomen, groot of klein. Tot slot ondersteun je in het opstellen van onder andere duurzaamheid- en brandveiligheidsrapportages.

Heykon Groep

Wij realiseren toekomstbestendige vastgoedprojecten. Dit doen wij van A-Z waarbij we onze klanten volledig ontzorgen. Heykon Groep bestaat uit drie bedrijfsonderdelen met elk een eigen specialisatie. Heykon focust zich op projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk hier onze projecten. Duradis richt haar pijlen op duurzaamheidsoptimalisatie van vastgoed. De specialisatie van Matahome is houtbouw en prefab. Ons hechte team bestaat momenteel uit 8 medewerkers, waarbij iedereen met zijn eigen expertise bijdraagt aan onze activiteiten. Persoonlijk contact en korte lijnen kenmerken onze organisatie.

Wat krijg je daarvoor terug?

Allereerst zorgen wij voor een goede basis. Dit betekent een salaris dat in lijn ligt met de functie en aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden. Concreet bestaat dit onder andere uit een reiskostenvergoeding en 24 vrije dagen op basis van een fulltime werkverband. Van die 24 dagen worden 10 dagen opgenomen in de bouwvakvakantie en 14 dagen mogen worden opgenomen wanneer jou dat het best uitkomt.

In je werk voorzien we je van de benodigde hulpmiddelen, zoals een telefoon en laptop. Daarnaast denken we met je mee over later en zorgen we ook voor je pensioensopbouw. Wij ondersteunen jou in jouw persoonlijke ontwikkeling en voorzien je van alle kennis en expertise die je nodig hebt om te groeien als professional.

Jouw ontwikkeling binnen de groep:

Bij de Heykon Groep krijg je de kans om je talenten in te zetten in het bredere plaatje van de bouw. We zijn niet een bureau dat zich beperkt tot één detail van een bouwproces maar ontwikkelen samen met jou opdrachten van A tot Z, van initiatie tot oplevering.

Stilzitten hoeft dus niet en daarom is een betrokken werkgever, een efficiënte werkomgeving en een hecht team het allerbelangrijkste. Binnen de Heykon Groep zorgen wij goed voor elkaar. We helpen jou bij het vinden van de juiste bijscholing als dat nodig is en voorzien je van alle kennis en expertise die je nodig hebt om te groeien als professional.

Een verzorgde werkplek

Je komt te werken in een net kantoor en hebt een werkplek tot je beschikking die voorzien is van alles wat je nodig hebt. Ook goed om te weten; er loopt hier een pluizige viervoeter rond met een soepstengelobsessie.

Buiten de dagelijkse kantooractiviteiten organiseren we regelmatig teamuitjes waarbij we bewust ook onze families betrekken. Dit versterkt de onderlinge band en draagt bij aan een vertrouwde en warme sfeer op de werkvloer. Dit gevoel van vertrouwen vormt een essentiële kernwaarde die de cultuur van de Heykon Groep kenmerkt.