Contactgegevens

&

meer informatie over onze werkmaatschappijen

Heykon

Voor ons heeft de bouw geen geheimen. Al jaren realiseren we toekomstbestendige vastgoedprojecten. Voor de particuliere, (semi-)overheid en zakelijke markt.

We zijn een dynamisch en snelgroeiend onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau. Vanaf het eerste contact – vragen, ideeën, schetsontwerpen – tot en met de oplevering begeleiden we het bouwproces. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor alleen specifieke fasen binnen dit geheel: advies, planvorming, ontwerp en bouwmanagement.

We geloven in samenwerking, het delen van kennis en partnerschap. Samen met u gaan we met alle betrokken partijen om de tafel zitten en brengen alle wensen en mogelijkheden in kaart. Tijdens de bouw is één van onze projectleiders uw vaste aanspreekpunt. Met alle betrokken partijen voeren we regelmatig overleg.

In onze sector – bedrijfsmatig- en maatschappelijk vastgoed – zijn de opdrachten eenmalig. En iedere keer uniek. Complexe vraagstukken, vanwege de verschillende elementen, belangen en spanningsvelden. We hanteren weliswaar checklisten voor alle stappen en procedures, maar het daagt ons telkens uit tot inventiviteit en creativiteit. Omdat de spelers anderen zijn. Bouwen aan de toekomst doe je niet alleen; het is een samenspel van meerdere partijen.

Industriestraat 10
4462 EZ Goes

Telefoon: 0113-744025
E-mail: info@heykon.nl

Bekijk Heykon

Duradis

Duradis is gespecialiseerd in financiële duurzaamheid voor vastgoed. We houden rekening met alle aspecten van het bouw- en beheerproces. En we durven anders naar een gebouw te kijken. We nemen niet alleen de vorm en functie onder de loep, maar kijken naar de gehele levensloop van vastgoed. Alleen dan kunt u beheersbaar bouwen met duurzaam vastgoed.

Industriestraat 10
4462 EZ Goes
​​​​​​Telefoon: 0113-744027
E-mail: info@duradis.nl

Bekijk Duradis

MataHome

Vanuit een persoonlijke benadering en een goed luisterend oor gaan we samen met u aan de slag voor het realiseren van uw droomhuis, woningbouwproject, bedrijfspand of aanbouw.

Wij leveren kwaliteitsbouw op basis van prefab houtskelet constructie, wanden en vloeren. Hiermee zijn we in staat om binnen een korte doorlooptijd een duurzaam project te realiseren.

Industriestraat 10
4462EZ Goes
info@matahome.nl
+31 (0) 85 0644478

Bekijk MataHome